Od trača do istine: Sergej i Kristina Ćetković ponosni zbog bebe

Glas Srpske
Od trača do istine: Sergej i Kristina Ćetković ponosni zbog bebe

Poslije medijskih nagađanja, popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković objelodanio je da su on i supruga Kristina usvojili tromjesečnu djevojčicu iz Doma za nezbrinutu djecu "Mladost" u Bijeloj.

Kršni Crnogorac je na nedavnoj promociji svog petog studijskog albuma "Dva minuta", održanoj na Kalemegdanskoj terasi, svim zvanicama ponosno rekao da je odnedavno tata.

- Ja sam ovih dana postao otac! Hvala vam što ste svih ovih godina uz mene, što pratite moju karijeru i poštujete moju želju da privatni život držim po strani. Živjeli vi meni sljedećih sto pedeset godina - uzviknuo je Sergej i nazdravio čašom vina.

Ovu Sergejevu izjavu o prinovi u domu Ćetkovića velikim aplauzom pozdravili su brojni prijatelji i poštovaoci njegove muzike, među kojima su bili i Saša Kovačević, Aco Pejović, Andrija Milošević, Jelena Tomašević, Dušan Svilar i Ivan Ivanović.

Pojedini mediji u Srbiji podsjećaju da su Sergej Ćetković i njegova ljepša polovina pokušavali više od jedne decenije da postanu biološki roditelji, a kada nisu uspjeli, riješili su da svoju ljubav podare djetetu iz doma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana