Od trača do istine: Selidba Marine Perazić kćerki u Novi Sad

Glas Srpske
Od trača do istine: Selidba Marine Perazić kćerki u Novi Sad

Da bi udovoljila željama kćerki Mie i Lune, nekadašnja hrvatska pop zvijezda Marina Perazić riješila je da se na jesen preseli u Novi Sad, gdje živi njen bivši suprug i učesnik srpskog rijaliti serijala "Farma" Ivan Fece Firči.

Na ovakav korak ova harizmatična dama odlučila se prije svega zbog mlađe kćerke, koja je imala žarku želju da stanuje u istom gradu gdje i njen otac. Da bi mogla da se izdržava u novoj sredini, Perazićeva će u vojvođanskoj prestonici držati časove zumba plesa. Inače, nedavno je dobila potreban sertifikat za taj posao.

- Nisam bila za to da se preselim u Srbiju, ali Mia i Luna su me nagovorile. Izrazile su želju da žive u Novom Sadu, gdje će biti u blizini oca, tako da sam morala da im je ispunim. Shvatila sam da mi Rijeka kao grad nije pružio ništa, a imala sam mnogo interesantnih poslovnih ideja, pa sam odlučila da odem u neku drugu sredinu. U Novom Sadu planiram da radim kao instruktor zumbe i pomažem ženama da oblikuju liniju i izbace svu negativnu energiju, a ambicije su mi da kasnije završim potrebnu školu da mogu da pomažem ljudima i u prevazilaženju njihovih psihičkih problema - objasnila je Marina za magazin "Hello".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana