Od trača do istine: Seku Aleksić izbačen iz diskoteke

Glas Srpske
Od trača do istine: Seku Aleksić izbačen iz diskoteke

Vlasnik diskoteke "Metropola" u Štutgartu Saša Milovanović izbacio je iz svog lokala folk pjevačicu Seku Aleksić i članove benda, jer je, kako su prenijeli pojedini mediji u Srbiji, zahtijevala da vlasnikova djevojka ugasi cigaretu.

Naime, pjevačica je striktno zahtijevala da bekstejdž bude bez duvanskog dima. Ali, kada je stigla u klub u prostoriji je zatekla njoj nepoznatu djevojku kako sjedi sa upaljenom cigaretom. Seka je ubrzo izašla na scenu, a kad je otpjevala prvi blok i sišla da se odmori, zatekla je onu istu djevojku, a s njom i djevojku vlasnika diskoteke sa zapaljenim cigaretama.

- Ljubazno smo im rekli da više ne puše. One su bez komentara ustale i otišle, da bi ubrzo došao vlasnik da se buni zašto branimo njegovoj devojci da pali cigaretu u bekstejdžu - kaže Aca Glišić, menadžer Seke Aleksić.

Sa Milovanovićem je pokušao da razgovara i Veljko Piljkić, ali ovaj nije htio da ga sasluša, već je obezbjeđenju naredio da pjevačicu i bend isprate iz diskoteke. Publika nije ni slutila da se Seka više neće pojaviti.

- Vlasnik me nije ispoštovao, jer mi nije dozvolio da odradim svoj posao - rekla je kratko Aleksićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana