Od trača do istine: Sekine čivave na netu

Glas Srpske
Od trača do istine: Sekine čivave na netu

Da popularna folkerka Seka Aleksić ni u jednom trenutku ne želi da izgubi korak sa svjetskim džet-setom dokazala je i nedavno kada je svojim kućnim ljubimcima otvorila profile na internet mreži namijenjenoj životinjama, koja je pandam "Fejsbuku" i "Tviteru".

Tako se na internetu mogu vidjeti zvanične stranice Sekinih psića Barbare, Cezara de Mandraka i Sofije Boa Boa, koji su i na tom profilu zvanično u srodstvu.

Gazdarica pomenutih ljubimaca se potrudila i da njeni mališani budu na reprezentativan način predstavljeni, pa je tako pored nekoliko njihovih studijskih fotografija, na kojima je doduše i ona prisutna, postavila i nekoliko slika na kojima se vidi kako čivave uživaju u svojoj sobi, koja je specijalno opremljena namještajem za ljubimce i igračkicama, a neizostavan detalj je i garderoba za njih, rađena u zanimljivim modelima i desenima. Da je Seka veliki zaljubljenik u modnu marku "Luj Viton", moglo se zaključiti i na nekoliko fotografija na kojima njene kuce izviruju iz njenih omiljenih torbi i baškare se u njima.

Bilo kako bilo, Seka i dalje uspijeva da iznenadi javnost svojim postupcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana