Od trača do istine: Sekin strah od zaraze

Glas Srpske
Od trača do istine: Sekin strah od zaraze

Boravak Seke Aleksić u Gani lako bi mogao da ne bude ono što je planirala jer, kako prenose mediji, pjevačica se pribojava da se ne zarazi malarijom! Kako je ova bolest česta pojava, posebno kod neopreznih turista koji posjećuju ovu zemlju, vakcinacija je obavezna, ali često i nedovoljna zaštita od opasnih komaraca!

- Seka je po preporuci ambasade Gane primila vakcinu pre puta i verovala je da je to sasvim dovoljno da se zaštiti. Međutim, kada je čula koliki procenat stranih turista oboli od ove bolesti, uplašila se za svoje zdravlje - izjavio je za  "Alo" izvor blizak folk divi.

Uz sve to, Sekin strah je pojačala činjenica da je prije nekoliko dana imala pojedine simptome koji ukazuju na mogućnost malarične zaraze:

- Jedan dan je imala povišenu telesnu temperaturu i osetila je blage znake umora, što su mogući simptomi malarije pa se uplašila i posetila jednu privatnu kliniku. Tamo joj je rečeno da je njena malaksalost posledica promene klime i da unosi više tečnosti u organizam, ali i da se svakako pripazi bilo kakve zaraze - kazao je neimenovani izvor.

Sekina izjava je izostala jer joj je mobilni telefon isključen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana