Od trača do istine: Seka želi blizance

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka želi blizance

Tokom praznične atmosfere koja je prisutna u domu Seke Aleksić, ali i rođendanskog slavlja, dan prije Vaskrsa, folk diva imala je samo jednu želju - da sa suprugom Veljkom Piljikićem dobije dva dječaka blizanca.

Poznata pjevačica je praznik provela sa najužom porodicom i prijateljima, a za 1. maj otputovaće na odmor u Ganu, dok će se u septembru podvrgnuti vještačkoj oplodnji. Osim odmora, folkerka će se u Africi družiti i sa mališanima bez roditeljskog staranja, a za "Alo" je otkrila da bi voljela prirodnim putem da dobije blizance, kao i da će zasigurno usvojiti jedno dijete.

- Po savetu lekara ćemo tek krajem septembra uraditi vantelesnu oplodnju, prvi put! Naravno da ne odustajemo od toga da dobijemo našu decu i hvala Bogu sa te strane je sve okej. Jednostavno, nisam želela da se ponovo dogodi situacija da doživim vanmateričnu trudnoću i to je jedini razlog zbog kojeg smo se odlučili na taj zahvat. Već sam rekla da želim dva dečaka blizanca, pa se nadam da će se moja rođendanska i vaskršnja želja ostvariti - izjavila je Seka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana