Od trača do istine: Seka uzvraća Isidori

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka uzvraća Isidori

Iako je višegodišnji humanitarni rad Seke Aleksić poznat javnosti, folk zvijezda se našla na udaru Isidore Bjelica, koja je javno uputila kritiku na njen račun zbog toga što nije učestvovala u njenoj humanitarnoj akciji.

Kako je izjavila u emisiji kod Bokija 13, Isidora je tražila od Seke haljinu za svoju humanitarnu reviju, ali je ona navodno odbila.

Aleksićeva uzvraća Isidori i objašnjava šta se zapravo desilo:

- Nepoznata žena me je u ime Isidore Bjelica pozvala pet dana pred taj događaj i tražila mi haljinu. Tada sam bila na odmoru, pa sam joj rekla da je trebalo ranije da mi se jave. Zato gospođi Bjelica poručujem da se prvo informiše o svemu, a ne da priča gluposti jer me nije ona lično ni pozvala, već neko u njeno ime. Inače, sve smo više svedoci šta ljudi sve rade da bi dospeli u centar pažnje. Smatram da o humanosti niko ne treba da mi drži predavanje, moja dela govore više od reči.

Inače, opšte je poznata stvar da Svetlana Aleksić već dugi niz godina ima svoj humanitarni fond, kojim je pomogla brojnim ljudima kojima je to bilo najpotrebnije, uključujući i ugrožene poslije zemljotresa u Kraljevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana