Od trača do istine Seka traži odštetu od udreženja za zaštitu životinja

Glas Srpske
Od trača do istine Seka traži odštetu od udreženja za zaštitu životinja

Folk pjevačica Seka Aleksić podnijela je tužbu protiv Udruženja za zaštitu životinja i razvoj građanske svijesti "Feniks" i pojedinih medija koji su njen nedavni performans sa vukovima protumačili kao "zlostavljanje nemoćnih životinja".

Naime, kako navode iz njenog PR tima, po zakonu o informisanju, ovo udruženje je grubo povrijedilo pjevačicu time što je izdalo obavještenje u kojem tvrde da je Seka zlostavljala životinje, a da to prvo nisu dokazali.

Zbog toga je pjevačica presavila tabak i zatražila odštetu od ukupno 4.000.000 dinara, od kojih će polovinu proslijediti beogradskom Zoološkom vrtu, a ostatak svom humanitarnom fondu. Iz svega navedenog lako se može zaključiti da će ova parnica najviše obradovati direktora Zoološkog vrta Vuka Bojovića koji će, ukoliko Aleksićeva dobije spor, inkasirati oko milion dinara za opremanje beogradske oaze životinja:

- Za sve pravne stvari povodom ovog slučaja zadužen je moj advokat, a ja samo mogu da kažem da ću polovinu novca koji budem dobila dati Zoološkom vrtu. Toliko o mojoj ljubavi prema životinjama i humanosti - izjavila je Aleksićeva, koja je dokazala da je vuk, inače, pitom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana