Od trača do istine: Seka ponovo otežala

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka ponovo otežala

Poznata pjevačica Seka Aleksić mjesecima je skidala kilograme uz pomoć nutricioniste, ali se tokom ljeta opet ugojila, pišu pojedini mediji.

Da je povratila "staru liniju" iz prve ruke mogli su da se uvjere posjetioci jednog crnogorskog kluba, gdje je poznata folkerka nedavno nastupala. Odjevena u ležernu ljetnu haljinicu, ona je brojnoj publici prezentovala svoja gola razbacana ramena, kao i butine na kojima bi joj pozavidjeli vrhunski sportisti koji trpe velike fizičke napore, navode mediji i prenose izjavu neimenovanog izvora sa lica mjesta:

- Muškarci uglavnom nisu primećivali da se opet ugojila, dok su pripadnice lepšeg pola redom komentarisale njen izgled. Neke od njih su u čudu govorile kako su u novinama videle da je smršala, pa su bile poprilično iznenađenje novim-starim izgledom folk pevačice - ispričao je očevidac sa lica mjesta.

Podsjećanja radi, Aleksićeva je sredinom marta posjetila jednog od najboljih nutricionista, koji joj je propisao specijalan režim ishrane, nakon čega je, prema sopstvenom priznanju, skinula više od deset kilograma. Ipak, ona očigledno nije uspjela dugo da izdrži bez omiljenih đakonija, te je tokom ovog ljeta povratila staru kilažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana