Od trača do istine: Seka oplela po Jeleni

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka oplela po Jeleni

Povodom posljednjeg sukoba između Saše Popovića i Jelene Karleuša oglasila se i Seka Aleksić. Ona je na svom "Fejsbuk" profilu stala na stranu vlasnika "Granda" i žestoko oplela po svojoj ljutoj protivnici. Njihovu svađu pomno je pratila iz prikrajka, a onda je iskoristila zatišje i - udarila.

- Ovaj bahati piskavi transvestit čini sve što može ne bi li zaradila mesto na naslovnicama tabloida. Spodoba jednim zamahom uspeva da uvredi ne samo ljude sa zavidnim karijerama već i namerno ili iz čiste gluposti čitavu populaciju koja ima problema s vidom. U maniru balave tinejdžerke, ova najluksuznija srpska sirotica sve ljude koji iz zdravstvenih razloga moraju da nose naočare etiketira i vređa - napisala je između ostalog Seka.

Istina, nije upotrebila Jelenino ime, ali ko je pratio medijski rat između nje i Popovića, kada mu je poručila: "Ćoro, ne smaraj!", sasvim mu je jasno o kome i čemu je ovo Aleksićkino pisanije.

Međutim, Sekin atak nije uznemirio prozvanu pjevačicu.

- Jelena je na turneji po primorju i ne želi da daje bilo kakav marketing dotičnoj personi - poručili su iz Karleušinog PR tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana