Od trača do istine: Seka kao iz crtaća

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka kao iz crtaća

Najnoviji spot folk pjevačice Seke Aleksić za pjesmu "Poslednji let", koji je postavljen na njenoj zvaničnoj Internet stranici u pojedinim scenama neodoljivo podsjeća na crtani film "Snježana i sedam patuljaka"".

Bez obzira na to što Aleksićeva u spotu glumi princezu, kadrovi se podudaraju sa nekim iz pomenutog crtaća, u kojima dominira Snježanina zla maćeha.

Uzimajući u obzir da je radnja spota smještena u prošlost, možda je bilo i logično da režiser spota Saša Tršić Seku smjesti u plemićku porodicu. On je posteljinu iz prošlih vijekova zamislio u jarko crvenim nijansama, ali, kako pišu pojedini mediji, ostaje otvoreno pitanje da li mu je ipak inspiracija bio spot Sekine koleginice i ljute rivalke Jelene Karleuša.

Osim sličnosti sa crtaćem "Snježana i sedam patuljaka" i spotom "Tihi ubica", Seka i njen režiser javnost su šokirali i scenama sa groblja. U spotu se mogu vidjeti još mnoge zanimljive i intrigantne scene, a jedna od njih je upravo posljednja, kada se popularna pjevačica baca sa litice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana