Od tra­ča do is­ti­ne: Se­ka is­te­sa­la li­ni­ju

Glas Srpske
Od tra­ča do is­ti­ne: Se­ka is­te­sa­la li­ni­ju

Po­pu­lar­na folk pje­va­či­ca Se­ka Ale­ksić bu­kval­no se pre­po­lo­vi­la!

Ka­da se pri­je tri da­na po­ja­vi­la na sni­manju "Grand šoua" u krat­koj haljini i sa ko­som ofar­ba­nom u svje­tli­ju ni­jan­su, ne­ma ko se ni­je okre­nuo za njom i na­glas po­hva­lio njen iz­gled, pre­ni­je­li su me­di­ji.

A ona je ve­oma do­bro zna­la ka­ko da pro­mo­vi­še svo­ju is­te­sa­nu li­ni­ju, še­pu­re­ći se u stu­di­ju po­put pa­una. Pu­bli­ka je pažljivo ana­li­zi­ra­la sva­ki njen po­kret, ne skri­va­ju­ći odu­ševljenje, a "oni ko­ji uvi­jek sve zna­ju" tvrdi­li su da je Se­ka u posljednja tri mje­se­ca čes­to je­la sa­mo po dvi­je ja­bu­ke dne­vno! I ni­šta vi­še! Uz to je sva­ko­dne­vno na­por­no vje­žba­la. Njen mo­mak Veljko ju je baš pre­zno­jio!

Sve ovo dje­lu­je ve­oma is­crpljuju­će, ali da­lo je re­zul­ta­te. Ve­oma vidljive okom i mjerljive na va­gi - 20 ki­lo­gra­ma manje, kon­sta­tu­ju me­di­ji!

Ale­ksi­će­va se sa­mo smje­ška­la, ot­pje­va­la pje­smu i vi­so­ko uz­di­gnu­te gla­ve, u sti­lu "nek crknu du­šma­ni", oti­šla ku­ći. De­čko joj je po­mo­gao da do­đe do ko­la da se ne bi okli­znu­la gle­da­ju­ći u ne­be­sa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana