Od trača do istine: Seka golišava poput Kejt

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka golišava poput Kejt

Nova fotografija Seke Aleksić, na kojoj folkerka pozira golišava, prekrivena samo bundom, izazvale su veliku pažnju javnosti, da bi se poslije samo nekoliko dana ispostavilo da je ideja za slikanje "pozajmljena" od glumice Kejt Vinslet!

Naime, slavna holivudska glumica pozirala je u skoro identičnom ambijentu još prije godinu dana za renomirani magazin "Veniti fer". Iako je srpska folkerka odlično odradila svoj dio zadatka i uradila foto-sešn o kojem će se dugo pisati i pričati, ipak ostaje pitanje zbog čega nije odlučeno da se pjevačica predstavi u originalnom izdanju.

Poznati fotograf Andreja Damnjanović, autor fotografije urađene za potrebe njegove izložbe koja se do 23. novembra održava u "Nju momentu", priznao je jednom beogradskom listu da je editorijal Kejt Vinslet poslužio kao inspiracija.

- Svidele su mi se fotografije Kejt Vinslet jer je na njima i seksi i ženstvena i znao sam da će Seka to umeti da iznese. Fotografije iz "Veneti fera" poslužile su samo kao inspiracija, ali mislim da smo u našoj izvedbi to uradili na poseban način - rekao je Damnjanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana