Od trača do istine: Seka Aleksić sada vozi po propisima

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka Aleksić sada vozi po propisima

Svetlana Aleksić je promijenila navike i sada vozi onako kako je propisano. Naime, Seka je na svoj "fejsbuk" profil okačila sliku na kojoj se vidi da je na autoputu vozila 120 kilometara na čas, koliko je i dozvoljeno.

- Vozi se po propisima - napisala je Aleksićeva ispod slike.

Podsjećanja radi, pjevačica je prije desetak dana privedena u policijsku stanicu zbog brze vožnje (203 kilometara na čas) na autoputu Beograd - Novi Sad i zbog toga je morala da plati kaznu od 100.000 dinara.

- Žureći na snimanje u muzički studio Dejana Abadića, Svetlana Aleksić je, nažalost, prekoračila dozvoljenu brzinu. Zbog toga je bila kod sudije za prekršaje i platila kaznu. To je još jedan dokaz da i estradne zvezde imaju isti tretman kao i svi ostali građani - navela je tada PR služba Seke Aleksić.

Aleksićeva inače nikada ranije nije pravila saobraćajne prekršaje, a ovoga puta je "zgriješila" jer je, kako je pisano, imala hitne poslovne obaveze. Međutim, pjevačici se može uzeti u obzir i jedna "olakšavajuća okolnost" - za razliku od razuzdanih koleginica: Ane Nikolić, Romane Panić i Danijele Vranić, bila je potpuno trijezna!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana