Od trača do istine: Saša utvrdio pazar sa Eminom

Glas Srpske
Od trača do istine: Saša utvrdio pazar sa Eminom

Pop pjevač Saša Kovačević nastupiće na koncertu Emine Jahović u Sava centru, bez obzira na to što je ranije decidirano izjavio kako neće moći da se pojavi i otpjeva njihov duet "Još ti se nadam".

Pojedini mediji javljaju da je šarmantna pjevačica nekako uspjela da ga privoli da se 25. oktobra nađe na sceni, jer bi bilo vrlo neozbiljno da ona pomenuti hit pjeva sama.

U novinarsko-estradnim krugovima priča se da interesovanje za koncert Emine Jahović nije onakvo kakvo su svi u organizaciji očekivali, pa je zbog toga snižena i cijena karata.

- Nije poznato kako je poznata pjevačica uspjela da Kovačevića nagovori da se pojavi na njenom koncertu, ali se šuška da mu je obećala nekoliko besplatnih pjesama, što je njemu očito bilo dovoljno da odloži sve svoje obaveze - kazao je izvor blizak Kovačeviću.

Saša je 9. oktobra izjavio da je ranije zakazao snimanje spota za taj period, zbog čega neće biti u mogućnosti da se pojavi na koncertu koleginice, ali kasnije nije mogao da otkrije razloge zbog kojih je iznenada promijenio mišljenje.

Saša Kovačević & Emina Jahović - Još ti se nadam /video/

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana