Od trača do istine: Saša Popović me nije stvorio

Glas Srpske
Od trača do istine: Saša Popović me nije stvorio

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović ne želi više da vidi grupu Đogani u svojim emisijama! Ova odluka veoma je razljutila Đoleta, koji je osuo drvlje i kamenje na direktora "Grand produkcije".

- Ja postojim 20 godina, a on je bio običan harmonikaš kad sam ja bio zvezda! Saša Popović me nije stvorio! Čuo sam da je rekao: "Ko je, bre, Đogani?" On zaboravlja da sam ja bio kod njega kad je tek počinjao s "Grandom". Zaboravlja da sam imao između 40 i 50 igrača na sceni i da je to izgledalo svetski, za razliku od ovoga što ima danas - rekao je Đorđe Đogani za jedan srpski tabloid.

Đole tvrdi da mu Sašina zabrana neće predstavljati problem u karijeri, jer njegove albume objavljuje "Siti rekords".

- Počelo je tako što je Saša hteo da Slađa, Vesna i ja premijerno izvedemo našu zajedničku pesmu kod njega u emisiji, jer bi mu to diglo gledanost. Slađa mu je obećala, međutim, nije znala da pesma "Idemo nas dve u provod" još nije gotova. I tu je nastao problem! A onda me je, na dan snimanja emisije, pozvala Popovićeva sekretarica, i pitala da li dolazimo. Rekao sam da ne možemo, što je Sašu veoma iznerviralo - objasnio je Đogani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana