Od trača do istine: Sapunica oko Nataše i Danila se završava

Glas Srpske
Od trača do istine: Sapunica oko Nataše i Danila se završava

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović odlučili su da smire strasti i da se konačno razvedu. I to sporazumno. Bivši vaterpolista je poslije incidenta u kancelariji njegovog advokata protiv Nate podigao tužbu, ali, pošto je ona u štampi pročitala da je Dača spreman da tužbu povuče ukoliko ona pristane na prvobitan dogovor o podjeli imovine, situacija se promijenila.

- Nataša pristaje na sve samo da se što pre razvede. Ona i dalje ne vidi u čemu je problem. Još prvog dana dogovorili su se o sporazumnom razvodu i nije joj jasan razlog za tužbu. Nije joj bitna ni visina alimentacije koju bi on plaćao za Hanu - navodi izvor blizak Bekvalčevoj.

Sa druge strane, Danilov prijatelj je potvrdio da će Ikodinović i Nataša da okončaju brak i da je njen advokat kontaktirao sa njegovim da bi se proces ubrzao.

- Pao mu je kamen sa srca kad je saznao da je Nata prihvatila uslove dogovorene još pre tri meseca. On nije želeo da podigne tužbu, ali je bio primoran zbog čestih medijskih napisa u kojima se spekulisalo da ga ona izdržava - kazao je njegov prijatelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana