Od trača do istine: Sanja Miletić privedena zbog andola

Glas Srpske
Od trača do istine: Sanja Miletić privedena zbog andola

Pjevačica Sanja Maletić privedena je protekle nedjelje na aerodromu u glavnom gradu Švedske jer su aerodromski službenici u njenoj tašni pronašli tablu "andola", javili su pojedini beogradski mediji.

Poznata folkerka putovala je sa grupom pjevača u Stokholm, gdje je imala zakazan nastup, a privedena je neposredno poslije slijetanja, kod pokretne trake za prtljag.

- Čekali smo torbe, a oko nas je šetala policija sa psima, da bi u jednom momentu kerovi počeli da laju na Sanju, koja se bukvalno pogubila, jer očigledno ni sama nije znala o čemu se radi. Odmah su je okružili, a jedna uniformisana devojka tražila je da otvori torbu. Nakon kraćeg preturanja, izvukla je tablu "andola", koji je zabranjen u EU jer sadrži kiseline koje se koriste pri pravljenju narkotika. Odmah su je priveli i držali šest sati - ispričao jedan od putnika na istom letu.

Sanja je potvrdila da je doživjela neprijatnost koju, kako je dodala, nikome ne bi poželjela:

- Krenula sam u teretanu i konstantno imam jake upale mišića, zbog čega i nosim "andol" sa sobom. Ni slutila nisam da će me maltretirati i privoditi zbog toga, ali eto, sve je moguće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana