Od trača do istine: Sandru muče silikoni

Glas Srpske
Od trača do istine: Sandru muče silikoni

Nove, poboljšane i povećane grudi seksepilne pjevačice Sandre Prodanović koja je javnosti poznatija kao Sandra Afrika, lijep su prizor, ali su ovoj pjevačici umalo došle glave!

Naime, Sandra je nedavno povećala svoje poprsje, obogativši ga sa novom količinom silikona, i sve bi bilo normalno da nije odmah poželjela da pokaže svima svoj novi dekolte.

- Svi su se prepali kada je Sandra počela usred kluba da se preznojava da bi potom malaksala i srušila se. Mislili smo da je pala u nesvest. Džej, koji se tu zatekao, odmah je prišao, izveo je napolje i odvezao u bolnicu, gde je konstatovano da se još nije dovoljno oporavila od operacije za takve noćne akcije i da je malaksalost posledica iscrpljenosti organizma - rekao je izvor blizak pjevačici, koji se zatekao na licu mjesta, što je i sama Sandra potvrdila.

- Istina je da sam imala problem zbog silikona, ali hvala Bogu pa je sada sve u redu. Uplašila sam se strašno, jer mi je očigledno telo reagovalo teže na operaciju. Da mi nije bilo mog prijatelja Džeja, ko zna šta bi bilo - rekla je pjevačica za beogradske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana