Od trača do istine: Sandra ispred JK

Glas Srpske
Od trača do istine: Sandra ispred JK

Anketa na portalu "Folk novosti", kojom se tražilo od posjetilaca ovog sajta da izaberu najprovokativniju folk zvijezdu, donijela je neočekivan rezultat.

Na prvom mjestu, ispred folk dive Jelene Karleuša, našla se njena mnogo manje popularna koleginica, Sandra Prodanović, poznatija ka Sandra Afrika.

Osim toga što su rezultati glasanja krajnje sumnjivi, ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da poslije njihovog objavljivanja pobjednica nije imala spreman komentar na račun do sada neprevaziđene JK.

- Šta da kažem, glasovi publike su rekli sve. Vreme Jelene Karleuša je prošlo i mora da se pomiri sa tim. Ona je sada starija gospođa, ima dvoje dece, u braku je, to je sve život - nemilosrdna je seksi brineta.

Naime, rekordan broj glasača portala, koji je poznat po sličnim anketama, ovu zanimljivu titulu dodijelio je Sandri Africi, koja je  osvojila 18.000 glasova.

Poslije više od trideset dana glasanja, visoko drugo mjesto pripalo je Jeleni Karleuša, sa osvojenih 30,99 odsto glasova od ukupno 30.000 anketiranih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana