Od trača do istine: Romansa Tanje Savić i Duška bez raskida

Glas Srpske
Od trača do istine: Romansa Tanje Savić i Duška bez raskida

Pored novog albuma Tanja Savić neprestano intrigira javnost i vijestima iz privatnog života. Na spekulacije o tome da li joj je veza u krizi, mlada pjevačica riješila je da stavi tačku.

- Nema govora o raskidu, kako su neki mediji preneli. Jednostavno, ljubav između mene i mog Duška je buknula u vreme izlaska mog novog albuma. Duško nažalost mora da se vrati svojim poslovima koje ima u Australiji, a ja sam se pomirila s tim da se nećemo videti nekoliko meseci. Vreme do tad ću iskoristiti da se maksimalno posvetim promociji novih pesama, jer moja publika to zaslužuje - kaže Tanja.

Kada je u pitanju preseljenje u Beograd, pjevačica kaže da joj je to mnogo olakšalo život, ali da bi najsrećnija bila kada bi joj se ispunila želja da sazida kuću na Bežanijskoj kosi.

- Moraću da se zadovoljim stanom, jer zidanje u ovom delu grada koji mi se najviše dopada uglavnom nije dozvoljeno tamo gde bih ja to želela. Trenutno živim u iznajmljenom stanu, ali i to će se, nadam se, ubrzo promeniti. Meni je zapravo najbitnije da mi mesto boravka bude blizu aerodroma, jer dosta putujem, a s druge strane da to bude u Beogradu, jer u glavnom gradu imam i najviše televizijskih gostovanja - rekla je Tanja za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana