Od trača do istine: Romansa Sergeja Trifunovića, sa Marinom Pekić

Glas Srpske
Od trača do istine: Romansa Sergeja Trifunovića, sa Marinom Pekić

Djevojka pred kojom je glumac Sergej Trifunović želio da se pokaže kao buntovnik, kome saobraćajna pravila ništa ne znače je Marina Pekić, Crnogorka iz Bara, sa prebivalištem u Novom Sadu, otkrivaju pojedini mediji u Srbiji.

Marina, koja radi u producentskoj kući "Emoušn", bila je sa glumcem u kolima, dok ga je "Paparaco potera" snimala kako redom prolazi kroz četiri crvena svjetla na semaforu.

Ova djevojka je navodno i glavni razlog zbog koga je Sergej raskinuo vezu sa Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića.

- Sergej i Marina upoznali su se u novosadskom klubu "Studio" u novembru. Tada je počelo njihovo muvanje. Prvo preko popularnog sajta "Fejsbuk", a zatim su počeli tajno da se viđaju, pošto je glumac u to vreme bio u vezi s Vučelinom kćerkom. Kada je u februaru raskinuo s Anom, Sergej je i zvanično započeo vezu s Marinom - izjavio je neimenovani izvor.

Glumac je navodno veoma zaljubljen u mladu Baranku, pa joj često na "Fejsbuku" ostavlja komentare poput ovog: "Ima bronzani ten i svetli sva, sjajna si, džepna venerice, tih ugljenisanih očiju, crne kose i belog osmeha, ti si san... zabavno stvorenje, zabava sa tobom dobija smisao ..."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana