Od trača do istine: Romansa Nigora sa misicom Marijanom Grgić,

Glas Srpske
Od trača do istine: Romansa Nigora sa misicom Marijanom Grgić,

Igor Lazić, poznatiji kao Nigor, je u vezi s Marijanom Grgić, aktuelnom misicom Vojvodine i takođe bivšom učesnicom rijaliti šoua "Farma", tvrdi Sale Jovanović, koji je s njima bio na imanju u Lisovićima, a pikanterije iz ovog šoua pretočio je u knjigu "Sve tajne Farme".

- Ono što gotovo niko od "farmera", novinara i gledalaca nije uspeo da primeti jeste međusobna naklonost koju su gajili Nigor i Marijana… Romansa se nastavila vrlo brzo (po završetku rijalitija, prim. aut.). Montenigersu je najveći problem, ali i moralnu dilemu predstavljala činjenica da ga je po završetku šoua sačekala Suzana, devojka sa kojom se smuvao pred sam početak šoua. Istovremeno, Marijana je raskinula sa dečkom, manje poznatim odbojkašem s kojim je bila u vezi, i njen prvi "bliski" susret sa Nigorom desio se početkom januara, na gostujućem terenu u Beogradu , zapisao je Jovanović.

Međutim, Igor Lazić tvrdi da u tome nema istine!

- Neka Sale piše šta god hoće! Sve to izmišlja zarad većeg tiraža knjige! Što se Marijane tiče, ona je probleme s dečkom imala i pre nego što je ušla na "Farmu", zbog njegove ljubomore. Videli smo se jednom, na nekom okupljanju kod Viktorije, ali nismo u vezi - naglasio je Lazić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana