Od trača do istine: Romansa Anabele i Mladena se nastavlja

Glas Srpske
Od trača do istine: Romansa Anabele i Mladena se nastavlja

Pjevačica Anabela Đogani našla je srodnu dušu u manekenu i bivšem momku Seke Aleksić, Mladenu Raduloviću, ali je zato po svemu sudeći, izgubila podršku od bivšeg muža Gagija, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Poslije izlaska iz kuće "Velikog brata" ona je izjavila da planira, prije svega, da se vrati normalnom životu, ali i da radi na vezi s Mladenom, koji je takođe bio jedan od učesnika ovog rijaliti serijala.

- Sve vreme sam ga provocirala da je glumac, da se folira, a on mi je tvrdio da nije. Provela sam mesec dana pored njega i verujem da je sjajan lik. Bilo mi je lepo s njim i nedostajao mi je kad nismo bili zajedno, makar i nakratko. Trudila sam se da sve vreme iskreno pokazujem emocije, a vreme će pokazati da li je i on bio iskren - izjavila je Anabela.

Na pitanje da li ju je bivši muž Gagi Đogani nazvao da joj čestita što je dospjela u superfinale "Velikog brata" Anabela je kazala:

- Još me nije zvao, ali mi je bitno to što mi je on dao blagoslov da uđem u kuću, jer da nije, verovatno ne bih ni ušla. Bio je uz mene i dao mi podršku da uđem. Ja mu se zahvaljujem na tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana