Od trača do istine: Romansa Aleksandra Šapića sa ljepoticom Milicom

Glas Srpske
Od trača do istine: Romansa Aleksandra Šapića sa ljepoticom Milicom

Proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić već mjesec dana je u ljubavnoj vezi s modelom i nekadašnjom mis Beograda Milicom Nastić, prenose pojedini beogradski mediji i navode da se "plavi delfin" već nedjeljama viđa s prijestoničkom ljepoticom.

- Posle razvoda od Ivane Šljukić, Acu su povezivali sa brojnim gradskim lepoticama, ali je činjenica da nijedna od njih nije uspela da zadrži pažnju zgodnog vaterpoliste. Kada je upoznao Milicu, mislio je da će to biti samo usputna avantura, međutim, ispostavilo se da je atraktivna manekenka bila "tvrd orah" za Šapića - ispričao je izvor blizak ovom paru.

Aleksandar i Milica su prije nekoliko večeri viđeni u klubu "Mistik", dodaje neimenovani izvor i navodi da su sjedjeli u separeu i cijelo veče se ljubili i razmjenjivali nježnosti, ne obazirući se na brojne radoznale poglede.

Podsjećanja radi, Milica Nastić postala je prepoznatljiva široj javnosti kada se pojavljivala u emisiji "Ćao, Darvine" u ulozi "majke prirode", a pripisivane su joj veze sa pojedinim sportistima, kao i sa pjevačem Nikolom Rokvićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana