Od trača do istine: Roker Peđa D Boj varao suprugu

Glas Srpske
Od trača do istine: Roker Peđa D Boj varao suprugu

Kontroverzni muzičar Peđa D Boj (60) pred kamerama rijalitija "Parovi" je otkrio da je prevario suprugu sa kojom je 12 godina bio u braku. Naime, dok je sa bendom boravio u Istri, družili su se sa misicama, sa kojima su se zbližili.

- Jedna od njih me je pitala da li može da se istušira kod mene u sobi i ja sam joj dao ključ. Njih je bilo tri u sobi, pa da ne bi čekala, dozvolio sam joj - počeo je sa pričom Peđa.

- Vidim ja, nje nema, čekao sam, čekao, pa otišao gore u sobu. Vrata otvorena, ona leži gola u krevetu. I tu se dogodilo šta se dogodilo. Bilo je lepo, slatko. Ali, to je samo seks, ništa više. Ja sam svoju ženu voleo. Jave mi posle toga da mi dolazi ortak neki i da siđem na recepciju. Sišao sam dole, kad sa tim mojim drugom, bila je i moja žena. Bio sam presrećan. Dovela je i sina. Filip je bio mali, kao vekna hleba. Srce mi je bilo puno. Tu je ona bila nekoliko dana. Onda jednom, ja otišao u kupovinu, vratio se, kad kroz prozor lete moje stvari. Vikala mi je: "Švalerčino, prevarantu, sram te bilo!" Popeo sam se gore, ona mi kaže kako sam bio sa drugom. Ispalo je da je misica dolazila u sobu i tražila me - ispričao je muzičar, dok su se ostali smijali ovoj priči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana