Od trača do istine: Razvod Nataše i Danila nije stopiran

Glas Srpske
Od trača do istine: Razvod Nataše i Danila nije stopiran

Iako je jedan magazin na naslovnoj strani objavio da je stopiran razvod između novosadske pop pjevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, advokat Dragan Gojković saopštio je da razvod nije stopiran!

- Ja sam baš zbog takvih nagađanja i insinuacija prestao da dajem izjave medijima. Znači, dokumentacija je predata, imovina podeljena, alimentacija za ćerku Hanu, koja će živeti s Natašom, određena, sve je potpisano. Njih dvoje će biti razvedeni za deset, najkasnije 15 dana. To vam tvrdim i stojim iza ove svoje izjave - rekao je za portal "S medija" advokat Gojković.

Podsjetimo da su pjevačica i bivši vaterpolista početkom februara upravo u advokatskoj kancelariji Gojković potpisali prijedlog sporazuma za pokretanje brakorazvodne parnice.

Nekako u isto vrijeme dvadesetsedmogodišnja stomatološka sestra iz Novog Sada Milica Dražin, koju su pojedini mediji navodili kao ljubavnicu Danila Ikodinovića i glavnim razlogom njegovog razvoda od Nataše Bekvalac, izjavila je da su sva pisanja o njoj obične gluposti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana