Od trača do istine: Razlaz Nikole i Une zbog ljubomore

Glas Srpske
Od trača do istine: Razlaz Nikole i Une zbog ljubomore

Koliko je mlađanom pjevaču Nikoli Rokviću istovremeno i lijepo i teško pored dugogodišnje djevojke Une, samo on zna. Pojedini mediji pišu da je njemu preko glave Uninih čestih napada ljubomore, pa je upravo zbog toga, po ko zna koji put okončao vezu sa njom. A prema priči upućenih, razlog njihove posljednje svađe je žurka Radija S na koju je Nikola htio da ide, ali mu Una nije dala.

- Svi su se pitali zbog čega se Nikola ne pojavljuje kada je jedan od glavnih gostiju, a opšte je poznato da on uvek voli da dođe na svaki događaj i da ispoštuje prijatelje. Na kraju se ispostavilo ono u šta su svi sumnjali - da je Una glavni krivac - tvrdi izvor upućen u cijelu situaciju.

Prema ovom izvoru, iako je Nikola želio da krenu zajedno, Una nije htjela ni da čuje za to i nije dala ni njemu da dođe. Tih dana bila je aktuelna priča u kojoj je Nikola povezivan sa glumicom Mirkom Vasiljević, pa je Una bila dodatno razjarena.

Poslije višečasovne rasprave, pišu mediji, Rokvić junior je saopštio Uni da je između njih kraj za sva vremena, a iste večeri promijenio je svoj status na popularnom sajtu "Fejsbuk" i napisao da više nema djevojku, odnosno da je slobodan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana