Od trača do istine: Razlaz Ane Vučelić i Sergeja Trifunovića

Glas Srpske
Od trača do istine: Razlaz Ane Vučelić i Sergeja Trifunovića

Od ljubavi glumca Sergeja Trifunovića i Ane Vučelić, više nema ništa! Naime, kako prenose pojedini mediji u Srbiji, kćerki političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović veza sa Trifunovićem sve više je postajala opterećenje, ponekad čak i mučenje, a čak su im i pogledi na svijet i na budućnost bili totalno različiti, pa je odlučila da stavi tačku na zabavljanje.

- Iako se dosta spekulisalo o njihovim navodnim razlazima, a potom i pomirenjima, oni, zapravo, nikada nisu raskidali, do pre dva, tri meseca, što je prvi i definitivni raskid! Sigurno se neće miriti posle raskida jer je Ana uvidela koji su joj prioriteti u životu, a Sergej definitivno nije spreman da je prati u tome, ispričao je neimenovani izvor koji je dodao da je Ana u međuvremenu našla novog momka, tačnije Italijana koji je dugo u njenom životu.

Na pitanje o raskidu sa Trifunovićem Ana je kratko odgovorila:

- Nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko, a o svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana