Od trača do istine: Razgolićena Katarina Radivojević

Glas Srpske
Od trača do istine: Razgolićena Katarina Radivojević

Lijepoj glumici Katarini Radivojević nije problem da se razgoliti za umjetnost pa je tako bez ustručavanja snimila i golišavu scenu u seriji "Najbolje godine" koja se prikazuje na Novoj TV. U ulozi Lorene, srpska glumica je u epizodi prikazanoj u utorak izronila iz jezera pri čemu su joj se ispod mokre bijele košulje nazirale grudi. U sceni je učestvovao i glumac Janko Popović Volarić koji ju je posmatrao s obale.

Ali, prema pisanju hrvatskih medija, rođena Beograđanka puno više je pokazala u ruskom filmu "Morfij" u kojem se, u ulozi Ekatarine Karlovne, pojavila gola u sceni oralnog seksa. Katarina ističe kako joj nije bilo lako stajati gola pred cijelom ekipom, ali uvijek nastoji biti profesionalna pa tako i u škakljivim situacijama.

Prije četiri godine Katarinu su snimili dok se gola sunčala na crnogorskoj plaži. Uživala je na Adi Bojani. Fotografije su objavljene prije dvije sedmice, a glumica je tada kazala kako joj je jako neugodno zbog objavljivanja tih fotosa jer su se povezale s njezinim golišavim scenama u filmovima i serijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana