Od trača do istine: Raskid Marije i Ognjena zbog daljine

Glas Srpske
Od trača do istine: Raskid Marije i Ognjena zbog daljine

Voditeljka Marija Kilibarda i njen vjerenik Ognjen Kajganić raskinuli su trogodišnju vezu zbog prevelike udaljenosti i nedostatka emocija! Naime, kako prenose pojedini mediji, nekadašnja "bingo cica" nije više mogla da podnese pritisak da njena jača polovina živi u Atini, a da se viđaju samo kada ona ima vremena da ode kod njega u posjetu.

- Marija i Ognjen su zaista dobro funkcionisali, ali samo dok je ona imala dosta vremena i mogla često da ga posjećuje u Atini, gdje on igra rukomet za ESN Vrilisiju. Budući da je prešla na drugu televiziju i da priprema novu emisiju, više nema toliko vremena da putuje, a ono čemu se nadala je da će on uskoro prestati da se bavi rukometom, vratiti se u Srbiju i možda započeti trenersku karijeru. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo, a ljubav ipak nije mogla da izdrži toliku udaljenost. Veza je trpjela, pa su odlučili da se rastanu potpuno prijateljski - kaže izvor blizak Mariji.

On nije željela da komentariše informaciju o raskidu:

- Ne mogu sada da pričam jer imam veliki problem. Zaista ne mogu sada da se bavim time, molim vas, izvinite - bilo je sve što je Marija drhtavim glasom izjavila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana