Od trača do istine: Raskid Ane Nikolić i Dalibora Matića zbog daljine

Glas Srpske
Od trača do istine: Raskid Ane Nikolić i Dalibora Matića zbog daljine

Uprkos tome što se nerijetko spekulisalo da razmišljaju o odlasku pred oltar, pop pjevačica Ana Nikolić i njen izabranik švajcarski biznismen srpskog porijekla Dalibor Matić stavili su tačku na svoju jednoipogodišnju romansu. Atraktivna brineta odlučila je da raskine vezu, a u ekskluzivnoj izjavi za magazin "Stori" Ana je otkrila zbog čega je njena ljubav sa Matićem doživjela krah.

- Istina je da od pre deset dana Dalibor i ja više nismo u vezi. Iza nas je godinu i po lepe ljubavi koju ne bih prljala suvišnim izjavama. Krucijalni razlog našeg raskida je taj što je posle dugog odolevanja daljina ipak učinila svoje - otkrila je pjevačica koja je poslije dugog razmišljanja uvidjela da je bolje da se ona i njen dojučerašnji partner rastanu.

- Poslednjih meseci bila sam okupirana isključivo sobom i završavanjem kvalitetnih pesama za novi album. Nisam stizala da se bavim vezom, ni putovanjima, već sam primat dala CD-u, koji uskoro treba da ugleda svetlost dana - ističe Nikolićeva i navodi da je Daliboru na rastanku vratila džip marke "audi Q7", koji je dobila od njega u septembru prošle godine za svoj trideset prvi rođendan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana