Od trača do istine: Raka Marić neće sa Sekom

Glas Srpske
Od trača do istine: Raka Marić neće sa Sekom

Raka Marić nije prihvatio ponudu Seke Aleksić da u sljedećem periodu brine o njenoj karijeri!

Svjesna da je skoro svi srpski mediji bojkotuju, pjevačica je molila menadžera Gorana Bregovića da joj pomogne i da svojim vezama utiče na to da se "popravi slika o njoj", ali on je ostao pri svome. Jedino je pristao da joj organizuje koncert 23. oktobra u Areni. I to je sve što će Seka dobiti od njega.
- Raka ne želi da bude Sekin menadžer. Prihvatio je organizaciju koncerta, ali ne i širu saradnju sa Aleksićevom. Na tu odluku dodatno je uticala činjenica da je njeno pojavljivanje zabranjeno u većini medija, a on ne želi da "ispravlja krive Drine" i da se nateže sa sedmom silom - ispričao nam je izvor blizak Mariću.
Pošto Raka važi za jednog od najboljih menadžera, nije ni čudo što je folkerka izrazila želju da je baš on "stavi pod svoje". Kako Kurir saznaje, nije joj saopštio prave razloge zašto mu ne pada na pamet da se bakće njenom karijerom, već se pravdao kako već ima previše posla.
- Ne, neću biti Sekin menadžer. "Mjuzik star" će joj organizovati koncert u Areni, kao i nekoliko koncerata u regionu, i to je sve. Nemam ja vremena da se bavim drugim stvarima - rekao je Marić za "Kurir".
"Srpska Rijana" moraće da u nekom drugom potraži svoju "desnu ruku". I to što prije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana