Od trača do istine: Rada Radenović krije ime oca svoje bebe

Glas Srpske
Od trača do istine: Rada Radenović krije ime oca svoje bebe

Popularna TV voditeljka Rada Radenović, koja će za sedam mjeseci postati majka, identitet bebinog oca krije kao zmija noge i to ne samo zbog toga što je ovaj oženjen, već i zbog činjenice da će to tako i ostati! Čak i kada se dijete rodi. I dok javnost spekuliše o tome ko je otac Radine bebe, pominjući kao jednog od mogućih čak i proslavljenog fudbalera Dejana Savićevića, magazin "Svet" otkriva da je riječ o tridesetdvogodišnjem crnogorskom biznismenu koji je sa lijepom voditeljkom još prošlog ljeta započeo neobaveznu romansu.

Kako je, naime, Radenovićevoj omiljeno ljetovalište Ada Bojana, a kako on tamo godinama ima privatni biznis, nije im bilo teško da se upoznaju i započnu vezu, koja je, što je vrijeme više prolazilo, bila sve veće iznenađenje za oboje.

Činjenica da misteriozni biznismen kod kuće ima suprugu i dvoje maloljetne djece poznatoj voditeljki, svakako, nije išla na ruku, ali o tome sa svojim dragim nije razgovarala čak ni kada je, sasvim neplanirano, ostala u drugom stanju, kazao je neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana