Od trača do istine: Promocija nove veze Vesne Zmijanac i Nikole Mijailovića

Glas Srpske
Od trača do istine: Promocija nove veze Vesne Zmijanac i Nikole Mijailovića

Uprkos tome što se u javnosti već dugo priča o vezi između folk dive Vesne Zmijanac i operskog pjevača Nikole Mijailovića, njih dvoje su izbjegavali da pričaju o svojim emocijama ... Kako su prenijeli pojedini mediji, nedavno su se prvi put pojavili zajedno, i to na njenom nastupu u klubu "Lepeza".

Nešto prije ponoći, legendarna pjevačica je ušla u kafanu u pratnji svoje jače polovine, a gosti koji su imali sreću da na vrijeme rezervišu mjesta su je dočekali ovacijama. Iako se moglo vidjeti da između njih dvoje vlada harmoničan odnos, Vesna i Nikola u tom momentu nisu razmjenjivali nježnosti, već su se ponašali kao dobri prijatelji.

Poslije nešto više od sat i po vremena izvođenja svojih velikih hitova, pjevačica je izrazila želju da joj njen pratilac otpjeva nešto, pa se on latio mikrofona i otpjevao pjesmu Harisa Džinovića "Rano je za tugu". Sve vrijeme dok je pjevao, Vesna je bila u njegovoj blizini, grlila ga, držala za ruku i pjevala. Da nemaju želju da se skrivaju pokazala je kada je fotoreporterima pozirala zajedno sa njim, a ubrzo se ovom raspjevanom paru pridružila i vlasnica kluba Zorica Marković, koja je svoje goste pozdravila poznatim hitovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana