Od trača do istine: Prioritet Ane Rađen rođene Kokić broj jedan - porođaj

Glas Srpske
Od trača do istine: Prioritet Ane Rađen rođene Kokić broj jedan - porođaj

Pošto je nedavno ušla u sedmi mjesec trudnoće pjevačica Ana Rađen, djevojačko Kokić, supruga srpskog vaterpolo reprezentativca Nikole Rađena, odlučila je da se do porođaja povuče iz medija.

A nakon što na svijet donese svoje drugo čedo, popularna blondina će početi da priprema novi album koji će, ukoliko sve bude teklo po planu, izaći u septembru sljedeće godine, prenosi štampa.

A da je pravi profesionalac u svom poslu potvrđuje i podatak da je Ana već zakazala nastupe koji je očekuju sljedećeg ljeta na jednom popularnom beogradskom splavu.

- Tačno je da će beogradska publika i sledeće godine moći da me sluša na popularnom splavu, pošto su vlasnici i menayeri lokala prezadovoljni sezonom koja je za nama, ali i našom uzajamnom saradnjom, tako da smo se brzo i lako dogovorili oko mog ponovnog angažmana - izjavila je popularna pjevačica.

Ona je dodala da trenutno uživa u trudnoći i vremenu provedenom sa svojim suprugom i kćerkicom, te da je polako počela da preslušava i neke zanimljive melodije, a razmišlja i o zvuku koji će biti aktuelan na njenom povratničkom albumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana