Od trača do istine: Prijetnja Ivanu Ivanoviću zbog Jelene Karleuše

Glas Srpske
Od trača do istine: Prijetnja Ivanu Ivanoviću zbog Jelene Karleuše

U sukob između voditelja i pjevačice Jelene Karleuša, zbog prozivki na njen račun, upleo se i Jelenin suprug Duško Tošić zaprijetivši voditelju da će mu polomiti noge ukoliko se ne okani njegove supruge!

Naime, po završetku prošlonedjeljne konferencije za štampu povodom potpisivanja ugovora između kompanije "Gasprom" i "Crvene zvezde", novopečeni fudbaler ovog kluba Tošić unio se popularnom voditelju u lice i verbalno ga napao.

- Duško ga je izveo ispred "Marakane" i obasuo ga salvom uvreda, ponavljajući da će mu polomiti noge ukoliko ikad više, u bilo kom kontekstu, bude pomenuo Jelenu. Ivan je upitao zbog čega mu preti, a Tošić mu je samo odbrusio kako će neki moćni ljudi to uraditi za njega - ispriča je očevidac koji se zatekao na licu mjesta.

- Tačno je da sam imao problem s Duškom, ali mišljenja sam da bi on trebalo da se bavi fudbalom, a ja svojim poslom. Verujem da je u Evropi imao prilike da gleda emisije ovakvog formata, pa me samim tim njegove reakcije iznenađuju - rekao je Ivanović novinarima.

S druge strane, Tošić je s timom na pripremama u Sloveniji i nije želio da govori o pomenutom incidentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana