Od trača do istine: Prepucavanje Stanije i Ene zbog Gojka Kačar

Glas Srpske
Od trača do istine: Prepucavanje Stanije i Ene zbog Gojka Kačar

Taman što je studentkinja i fotomodel Stanija Dobrojević uvjerila domaću javnost da je njen novi momak fudbalski reprezentativac Srbije Gojko Kačar, oglasila se i njegova (druga) djevojka, folk pjevačica Ena Popov!

Naime, Ena je dala intervju za magazin "Stori", u kojem je glavna tema bila njena veza sa srpskim fudbalerom. Sve bi možda i prošlo bez veće pažnje da samo nekoliko nedjelja ranije Stanija nije izjavila da je Gojko njen momak, kao i da ga "Ena proganja".

Ena ostaje pri tvrdnji da je u srećnoj vezi s Gojkom, uz napomenu da se još nisu vjerili i da će razmišljati o braku kada za to dođe vrijeme, a osvrnula se i na riječi svoje suparnice da proganja Kačara:

- Ono što se plasira u novinama nije istina, a to veoma dobro znam jer živim životom koji nije lažiran nego istinit. Ne znam da li da verujem da je dotična devojka to uopšte izjavila, jer je toliko apsurdno da verovatno ni ona sama ne veruje u to.

I dok se djevojke prepucavaju, zanimljivo je to što se o cijeloj situaciji do danas nije oglasio jedino onaj ko sigurno zna istinu - Gojko Kačar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana