Od trača do istine: Prebijen Oliver Mandić

Glas Srpske
Od trača do istine: Prebijen Oliver Mandić

Nekadašnja pop ikona novotalasnog Beograda Oliver Mandić ponovo je u jednoj od noćnih "akcija" dobio batine! Prema pisanju jednog srpskog tabloida, Mandić i njegov saputnik u "renou megan" izvukli su deblji kraj u tuči koja se juče rano ujutro, oko dva sata poslije ponoći, dogodila u ulici Kralja Milana poslije čukanja s "mercedesom" karavanom, u kojem su se nalazila dvojica mladića i dvije djevojke.

Očevidac ovog incidenta tvrdi da se obračun desio na takozvanom "Čedinom semaforu", kod Skupštine, nakon što se "reno" zakucao u automobil koji je u tom trenutku stao na crveno. Vozač "renoa" i Oliver Mandić istog trenutka su izašli napolje i krenuli da se "objasne" sa društvom iz "mercedesa". Iako su oni, kako se čini, izazvali sudar, bez ikakvog osnova su fizički nasrnuli na dvojicu mladića.

Međutim, očigledno nisu očekivali da će im se ovi suprotstaviti, a kamoli uzvratiti tri puta većom mjerom! Kad je vidio da je đavo odnio šalu, Oliver je momcima počeo da prijeti poznanstvom sa Branom Mićunovićem i Milanom Narančićem Limunom! Sve se stišalo za nekoliko minuta, a epilog je da su Oliver i njegov kompanjon dobili nekoliko vaspitnih udaraca po glavi, što ih je smirilo do dolaska policije, otkriva sagovornik "Kurira".

Da je glavni akter ovog uličnog okršaja upravo Mandić, potvrđeno je juče i u policiji i u Urgentnom centru, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Nezvanično se saznaje da je alkotestiranjem pjevaču i njegovom saputniku utvrđeno prisustvo alkohola u krvi – preko dva promila! Protiv svih učesnika tuče biće podnijete prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira i nasilničkog ponašanja, a protiv Mandićevog saputnika i zbog vožnje u pijanom stanju, potvrdio je izvor iz policije.

Prema pričama prijatelja, Mandić se u posljednje vrijeme nalazi u "specifičnoj fazi" i malo se s kim se druži. "Možda bi se Olijevo raspoloženje najpreciznije moglo opisati stihovima njegove pesme "Ja sam lud", smatra jedan od njegovih poznanika. U pomenutoj pjesmi između ostalog se kaže: "Može da me čeka Bog i strašni sud, meni je svejedno, jer ja sam lud. Vuk dlaku menja, al’ ne menja ćud, i ja teram svoje jer ja sam lud…"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana