Od trača do istine: Poslije bebe, razlaz Aleksandre Radović i Aleksandra Zeremskog

Glas Srpske
Od trača do istine: Poslije bebe, razlaz Aleksandre Radović i Aleksandra Zeremskog

Popularna pop pjevačica Aleksandra Radović raskinula je vezu s biznismenom Aleksandrom Zeremskim i sa sobom povela jednoipomjesečnu kćerkicu Ninu. Ona je napustila Aleksandra i iselila se iz njegovog stana kada je on otišao na odmor!

Kako prenose pojedini mediji, njih dvoje su iznenada odlučili da stave tačku na svoju vezu, poslije čega je on otputovao sa kćerkama iz dva prethodna braka na more. Šta je tačno prethodilo ovom razlazu, za sada nije poznato.

Prije mjesec i po dobili su kćerkicu Ninu, ali ni rođenje bebe očigledno nije moglo da spase vjeridbu. Odlučili su da beba ostane s majkom, a da će o njenom odrastanju brinuti zajedno.

Inače, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski započeli su romansu krajem 2009. godine, nakon što je on raskinuo petogodišnju vezu sa voditeljkom Jovanom Janković.

Ubrzo su otpočeli zajednički život u njegovom stanu. Ipak, početkom ove godine mediji su prenosili da je njihova veza u krizi i da su raskinuli. Nedugo potom pjevačica se porodila carskim rezom, a Aleksandar je 25. juna sav ponosan došao u porodilište u Višegradaskoj po svoju treću kćerku i voljenu Aleksandru. Eto, nije prošlo mnogo, a ovaj par se razišao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana