Od trača do istine: Popović tuži JK

Glas Srpske
Od trača do istine: Popović tuži JK

Medijski rat koji između Saše Popovića i Jelene Karleuša traje već godinama i uskoro će se sa novinskih stranica preseliti u sudnicu. Naime, isprovociran izjavama, koje je u posljednje vrijeme na njegovu adresu uputila pop diva, prvi čovjek "Grand produkcije" riješio je da presavije tabak i podnese tužbu tražeći, kako se može čuti, rekordnu sumu u novijoj istoriji srpskog pravosuđa - 50 miliona dinara!

Iako nije želio da se upušta u dublju polemiku, direktor "Granda" je indirektno potvrdio da će se sa JK od jeseni "družiti" u sudnici.

- Ne želim da komentarišem njene izjave, jer u ovoj zemlji postoje zakoni i nadležne institucije koje će to rešavati - izjavio je Saša Popović.

Mogućnost tužbe nije pretjerano potresla pop zvijezdu, koja je čak spremna i da se kladi da se ta ideja neće realizovati.

- Hahahaha.... jaooooo, kukuuu meniiii! Gotova sam! Serija "Ciganska posla" se nastavlja! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali, ružni, netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu!? Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može? - izjavila je Jelena Karleuša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana