Od trača do istine: Ponosni tata Gordan Kičić

Glas Srpske
Od trača do istine: Ponosni tata Gordan Kičić

Pošto je od sredine jula pa sve do 10. oktobra, za kad je planirana posljednja klapa, angažovan na snimanju serije "Sva ta ravnica", glumac Gordan Kičić teško podnosi razdvojenost od supruge Zorane i dvadesetomjesečne kćerke Sofije.

A kako je njegova mezimica počela da vezuje riječi u rečenice, ponosni tata se svaki dan s porodicom čuje i po nekoliko puta da bi saznao svaki detalj iz njihovog života dok on nije pored njih. Serijal se snima u bačkoj varoši Kulpin, stotinjak kilometara udaljenoj od Beograda, pa Kičiću nije lako da uklopi profesionalne obaveze i viđanje sa Zoranom i Sofijom.

- Svaki slobodan trenutak koristim da skoknem do Beograda i obiđem porodicu. Kad to ne mogu da učinim, telefon radi non-stop - otkriva glumac magazinu "Glorija".

On u seriji igra jednu od glavnih uloga, melanholičnog slikara Branka Jagodića, koji je, uprkos protivljenju oca (Dragan Nikolić), odlučio da oficirsku uniformu i pušku zamijeni štafelajem.

Prije odlaska na tromjesečno veoma zahtjevno snimanje, popularni glumac je sa suprugom i kćerkom bio na odmoru u Poreču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana