Od trača do istine: Pomirili se Milić i Mandić

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirili se Milić i Mandić

Ma, nije to ni bila neka velika svađa. Prije bi se reklo da su malo zaćutali... Nekih mjesec. Doktor za rokenrol nije držao jezik za zubima kada je trebalo, već se izlanuo novinama kako će njih dvojica skupa sa Željkom Mitrovićem najkasnije za godinu krenuti na turneju. A to se Oliški nije dopalo.

Napokon su se sreli. Milić se duboko naklonio i skinuo šešir. Mandić se isto naklonio, al' maramu nije skidao. Dva prijatelja će, po svemu sudeći, uskoro nastaviti s probama, a Vukašinović se tokom sastanka u bašti jednog beogradskog lokala toliko nalupao da nisu prestajali da se smiju.

Još samo da udari po bubnjevima, Oliver da zapjeva, a vlasnik "Pinka" da okine žice na gitari...

Samo, ima tu jedna caka. Šta će ako pjevač zaista ode na Farmu? Onome ko ih je gledao sa strane izgledalo je da divane i o rijalitiju. A tu čika Mića može da pomogne.

Već je iskusan. Jes’ da se imanje u Lisoviću razlikuje od VB i da nije baš prava osoba da daje savjete o muži krava i okopavanju bašte, ali biće tamo i žena. Eeee, to je njegov teren. Sjetite se samo teksta iz "Kurira" od prije neki dan. A ako i on ode na Farmu? Biće to žestoko rivalstvo starih plejboja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana