Od trača do istine: Pomirenje Stoje i Igora pod upitnikom

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirenje Stoje i Igora pod upitnikom

Po medijima se posljednjih nekoliko nedjelja provlačila informacija kako je folk pjevačica Stoja ostavila svog dugogodišnjeg momka i vjerenika Igora Jovanovića. Međutim, snimanje spota za duetsku pjesmu "Aha" popularne Stoje i Ivana Zaka je bilo izuzetno zanimljivo zbog činjenice da se na setu pojavio Igor, pa se postavlja pitanje da li je ovo bio samo prijateljski gest ili uvod u pomirenje.

Prema pisanju pojedinih medija, za sada to djeluje malo vjerovatno, jer su njih dvoje došli odvojeno. Igor je sam stigao svojim automobilom, dok je pjevačica došla u društvu svojih prijateljica. Bivši vjerenik srpske folk zvijezde je viđen u studiju gdje se snimao spot u nekoliko navrata, ali sa Stojom nije imao nikakav kontakt.

Igor je ovu posjetu iskoristio kako bi ćaskao sa pjevačem Zakom, a njegova bivša draga je uglavnom razgovarala sa stilistom Markom Grubnićem, koji joj je napravio kostim za video-klip. Da li će dojučerašnji životni partneri uspjeti da razriješe svoje nesuglasice, pokazaće vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana