Od trača do istine: Pomirenje Slavice Ćukteraš i Tanje Savić na pomolu

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirenje Slavice Ćukteraš i Tanje Savić na pomolu

Uprkos činjenici da se posljednjih godina u najmanju ruku ne podnose, pjevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić moraće bespogovorno da se pomire, jer tako želi alfa i omega "Grand produkcije" Saša Popović, pišu pojedini mediji u Srbiji!

Saša je nedavno predložio Slavici da sa svojom bivšom drugaricom snimi duetsku pjesmu, što je ona odmah prihvatila, svjesna da nema mogućnost izbora. Ne tako davno vlasnica hitova "Manastir" i "Ekskluziva" izjavila je da se nikada neće pomiriti sa Tanjom.

Sada će i te kako morati da se ujede za jezik, dodaju mediji. Tanjin brat Tomica je oprezan u izjavama, ali ostavlja mogućnost da zajednička numera koju je Popović svojim pjevačicama nametnuo bude istinska prekretnica u njihovim životima.

- Verujte mi da sada prvi put čujem da bi njih dve mogle da snime duet. Ali, ako se to dogodi, siguran sam da će se tada definitivno pomiriti - naglašava Tomica.

Saša Popović je rekao svoje. Sada se samo čeka da jedna drugoj pruže ruke i zapjevaju na sav glas. Od muke? Ma, kakvi. "tata Sale" samo zavodi red u svojoj kući, zaključuju mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana