Od trača do istine: Pomirenje Sandre i Slobodana Vasića na pomolu

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirenje Sandre i Slobodana Vasića na pomolu

Iako je nedavno manekenka i voditeljka Sandra Obradović na sva zvona pričala da nema ništa od njene veze s mladom zvijezdom “Granda” Slobodanom Vasićem, par je ponovo zajedno, a pomirenje je, izgleda, palo na nastupu Jelene Karleuša!

Prije tri dana, Karleuša je imala nastup u poznatom crnogorskom klubu “Trokadero”, gdje su se bivša farmerka i pjevač našli.

- Sloba i Sandra su došli u društvu bivše učesnice “Velikog brata VIP” Sanje Brnović, ali se u startu nije moglo zaključiti da li su pevač i voditeljka opet u ljubavi ili ne. Kada je Jelena počela svoj nastup, par je počeo da igra, ali i da postaje sve prisniji. Većina ljudi u klubu gledala je u njih i čekala poljubac, ali iz očiglednog straha da ih neko ne uslika, Sloba i Sandra su se samo grlili i mazili - ispričao je očevidac s lica mjesta.

Popularni par je i dalje na Crnogorskom primorju.

- Bila sam u “Trokaderu” na Karleušinom nastupu, ali sa kim sam bila i šta sam radila zadržaću za sebe. U poslednje vreme dosta se spekulisalo o mom privatnom životu, tako da uz dužno poštovanje svih medija, ne bih komentarisala - rekla je Sandra, dok je mladi Vasić bio nedostupan za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana