Od trača do istine: Pomirenje sa Lepom

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirenje sa Lepom

Svi koji su očekivali da vide nastavak pljuvanja, vrijeđanja i prozivki između pjevačica Lepe Lukić i Zorice Marković od prije nekoliko mjeseci, bili su razočarani jer su se pjevačice pomirile!

Naime, prije nekoliko večeri organizovana je žurka za učesnike rijalitija "Dvor", na kojoj je gost bila Zorica Marković. Pošto je opštepoznato da su ona i Lepa u proteklih nekoliko mjeseci razmijenile sočne uvrede, čak se povela i polemika ko je kockar, ko alkoholičar i u čijem restoranu se služi bolja hrana, očekivalo se da će na imanju u Šimanovcima u najmanju ruku biti zategnuta atmosfera. Međutim, na iznenađenje učesnika rijalitija, pjevačice su prišle jedna drugoj, zagrlile se i čak otpjevale jednu pjesmu zajedno.

- Lepa i ja smo se pogledom razumele i, verujte mi, u isto vreme krenule jedna prema drugoj. Suze su nam krenule. Ipak se mi znamo tolike godine i velike smo prijateljice. Lepa je bila moj idol i ovo pomirenje se očekivalo. Nekoliko puta mi je na uvo ponovila da sve zaboravimo i izvinila mi se, što sam i ja njoj rekla. Ljudski je praštati - kazala je Zorica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana