Od trača do istine: Počeo novi okršaj Seke Aleksić i JK

Glas Srpske
Od trača do istine: Počeo novi okršaj Seke Aleksić i JK

Folk pjevačica Seka Aleksić, uprkos najavljenoj tužbi, ne prestaje da proziva Jelenu Karleušu po medijima, koji su to okarakterisali kao novi okršaj dvije veoma popularne folk pjevačice.

Naime, kako su prenijeli pojedini beogradski mediji, Seka je izjavila da je Jelena kopira i da je lakše ljudima da kopiraju nego da budu originalni.

Na pitanje kako komentariše to što je njena suparnica najavila rijaliti šou "Moja leva noga" i da li smatra da ovom svojom idejom Jelena aludira na njen "Moja desna ruka",  Aleksićeva je odgovorila:

- Otkud ja mogu da znam šta neko drugi misli? Znam samo da je original samo jedan, a kopija ima mnogo. Lakše je ljudima da kopiraju nego da budu originalni. A za mene je kompliment to što su pojedine koleginice opsednute mojim idejama. Ali mi ih je s druge strane žao, pošto to sve ostaje na nivou bledih kopija koje nisu ni vredne pomena. Kad sam pokrenula modnu liniju, bilo je najava da će to po uzoru na mene uraditi još neki. Kad sam osnovala humanitarni fond, opet su se te iste koleginice oglasile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana