Od trača do istine: Pas izujedao Suzanu Mančić

Glas Srpske
Od trača do istine: Pas izujedao Suzanu Mančić

Suzanu Mančić je, u srijedu uveče ispred zgrade, napao pas lutalica i ujeo je za desnu potkoljenicu, javili su pojedini mediji u Srbiji!

Dva puta je zario svoje zube u njenu nogu, nanijevši joj teške povrede. Međutim, niko nije čuo Suzanino vrištanje i zapomaganje, a pas je pobjegao odmah nakon napada. Povrijeđena i uplakana potražila je pomoć u Urgentnom centru. Primila je tri injekcije kako bi se spriječilo eventualno trovanje, a kada su rane sanirane, puštena je na kućno liječenje.

- Pokušavam da mirujem, noga mi je otečena, ali se nadam da neće biti nikakvih posledica – rekla je voditeljka, koja se još nije oporavila od šoka.

Inače, ovaj stravičan događaj desio se poslije 23 časa, kad se Suzana vraćala sa snimanja emisije koju vodi na TV Košava. Na parkingu u blizini njene zgrade već mjesecima se može vidjeti čopor pasa lutalica, ali do sada nikog nisu napali. Ni sama Mančićeva još ne zna da li će podnijeti tužbu protiv nadležnih institucija zbog zadobijenih povreda, ali je uvjerena da će se već danas (ponedjeljak) pojaviti pred gledaocima u emisiji "Pesma i Bingo" na RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana