Od trača do istine: Otkaz iz Granda samo Stankoviću

Glas Srpske
Od trača do istine: Otkaz iz Granda samo Stankoviću

Poslije nekoliko mjeseci razmišljanja šta će uraditi s mladim zvijezdama "Granda" Milenom Ćeranić, Nemanjom Stevanovićem i Milanom Stankovićem, direktor najveće srpske diskografske kuće Saša Popović odlučio je da raskine ugovor samo sa ovogodišnjim evrovizijskim predstavnikom Srbije!

Naime, Popović je trojku stavio na led i čekao da prođe vrijeme da bi bolje razmislio šta će da radi s onima koji su počinili nedopustive greške tokom prethodne godine.

- Popović je tokom proteklih nekoliko meseci pružio priliku Milanu, Mileni i Nemanji da razmisle o svemu i eventualno shvate u čemu su grešili, ali dok su Stevanović i Ćeranićeva ćutali celo leto i čekali da se "Grand" izjasni, Milan nije pridavao značaja Popoviću, koji je u njega uložio milione. Svojim bliskim prijateljima pričao je da je povređen i da su njegova prava narušena. Doduše, nije se oglašavao, već su to u njegovo ime radili menadžeri i familija, ali to nije umanjilo značaj onoga što su rekli protiv "Granda" - rekao je izvor blizak produkciji.

Popović je potvrdio da će zvanično izaći sa saopštenjem tokom sljedećih dana i da do tada neće davati izjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana